Tarot

25.04.2012 16:23

Život nás někdy zavede na křižovatku Osudu a my najednou nevíme, kterou cestou vykročit dál. Rádi bychom si vybrali tu správnou. Ale jak ji určit? Která je ta správná? Upřímně, správná cesta neexistuje. Existuje cesta buď lepší, lehčí, horší, nebo těžší. V konečném důsledku nás ale jakákoli cesta zavede zpět k sobě – k lásce k sobě, lásce životu a vnitřnímu Světlu, kterému říkáme Bůh, Vesmír, Stvořitel…

Ve chvílích, kdy se chcete rozhodnout co dál, můžete si vybrat z nepřeberného množství možností volby. První, velmi jednoduchý způsob je, že si můžete hodit jakoukoli mincí. Nebo se můžete poradit s někým blízkým, vyhledat odbornou radu, poradit se skrze vaše Vyšší Já, s nějakou vhodnou věštící technikou apod. Ale ať již se radíte s kýmkoli, je nutné, abyste konečné rozhodnutí udělali vy sami, protože vy sami nesete veškerou zodpovědnost za to, co zažíváte a v budoucnu zažijete.

V dnešní době je mnoho vykládacích způsobů a pomůcek odhalujících budoucnost. Mají jedno společné: Pomoci naladit člověka na správné vibrace energií  a informací, a poté odhalit cestu, která se před ním rozprostírá, pokud bude zastávat tu samou životní linii, jako v době, kdy se na svou budoucnost ptá.

U vykládacích karet, má každá karta svůj specifický význam, jak kladný tak i záporný. S každou kartou můžete meditovat, můžete léčit různé úrovně vašeho života – minulost, přítomnost i budoucnost. Velmi mnoho informací o sobě a své momentální situaci se lze dozvědět i z jediné vytažené karty.

Harmonicky fungující život závisí na mnoha faktorech: emocích, psychickém stavu, zděděných dispozicích, životosprávě, životním stylu, finančních a sociálních podmínkách... Není-li náš život zdravý, leží někde příčina (blok), která nám brání, aby takový byl. Vykládací karty nám mohou tuto příčinu pomoci odhalit. Odhalení příčiny nesnází, dokáže vyléčit i naši ne-moc.

Vykládací karty nám tedy pomáhají odhalit krom budoucnosti, i oblasti, které nejsou v rovnováze, a mohou nám je pomoci opět zharmonizovat a uzdravit.

 

 

Zpět